Henok Achido



When the drugs dont work no more you get high on life thats what they say when your feeling down

Mamma e hemma :)

Äntligen e mamma hemma, = mat i kylskåpet haha..   Nej men skönt med sällskap igen.. dock åker hon o hennes man på onsdag igen..   tråk tråk..

Här e min kära mamma :) 


Och så här ser jag ut idag :) 



Tisha - Skank
vitt linne - gina tricot
Shorts- mina ex baggy jeans - Weekday




ingen aning om vad som sker idag..  :/   FETT tråkigt..  hör av er om ni vill leka :)

"#@.,#!?%&!!!!

Något jag verkligen verkligen hatar är dryga människor.. blir så fucking less på det.. 
tex när man skriver till någon på msn..   och när dom bara svarar ok och mm osv ..   BLIR SÅ IRRITERAD  sitt inte inne på msn om du inte har lust o skriva med ngn..  GOOSH.. 
o ja älskar o kolla hur de e med folk o ställa upp för folk o göra andra glada :)  men när dom drygar tillbaka så blir ja BA .... GAD DAMMNN IT.. 

Och om de e så att det bara är mig ni inte vill prata med TA BORT MIG DÅ..   i dont care..  finns andra o snacka med..     Men vad ja egentligen vill komma fram till är att ja hatar folk som e dryga,  I telefon, Stan,Bussar tunnelbanor..  AFFÄRER allt..!!    kan ni ba äta pepparkakor o glass eller något.. 


som ett pluss i kanten så har min katt förövrigt spytt 3 gr nu -.-         ååååh

-.-

ÄÄÄÄNTLIGEN färdig städat..  :)  känns bra..    nu sitter jag o målar naglarna haha..   testar lite olika mönster osv :)
ja vet. ja har tråkigt -.-

Lyssnar på Oskar Linnros - Ack, Sundbyberg..  
HELT underbar låt!   

Fredrika vill till västerås o slippa beskymmer..       det var kul där senast. Vill dit igen.   :/ 
Någon av mina kära åskompisar som vill ha besök snart? :) <3

Städa städa städa

Inte varit hemma på ett tag, så nu blir det storstädande här..  hela huset ska genomgå en rensning..  Morsan kommer hem imorgon 06.30 från Finland med sin man Ian..      Dom har varit borta i över 2 veckor..  Min bror har gjort det mesta stöket..   Alltså det är inte stökigt sådär de mer att man måste tvätta kläder, damsuga o slänga ölburkar..  Annars e de cleant.. Berättade för morsan att vi inte hade någon mat hemma heller.. haha hon vart inte förvånad alls..  Ska fortsätta städa nu..  Har städat hela undervåningen o halva övervåningen..  Så ska väll fortsätta med det..  Fixa tvätten också..  

Annars så är det bra..  Sovit nice. drömt nice hahaha..    förutom att ngt jävla fitthuvud ringer o väcker mig 07.40 ..   Någon som var från "norge"..    Säger bara haha   -.-  vissa människor är idioter..  ta reda på rätt fakta innan ni ringer o väcker folk..          töntar.


Återkommer sen, NU ÄRE HÖG MUSIK O GOLVMOPP!

DREADLOCKS

ja vill ha dreads, vill ha det nu.. det är så JÄÄÄÄÄÄVLA snyggt. o helt ärligt tror jag att ja skulle va så jävla snygg i det också!!  VILL HA GE MIG GE MIG NUNUNUNUNUNU!


glad midsommar...

Till er alla..   själv sitter ja hemma på tom mage med min katt jävel som nyss dödat en fågel..      lär ligga i sängen hela dagen. Mår inge bra alls..  Sov dåligt som fan knappt 3 timmar..  så sjukt trött o sliten
o nej de är inte pga alkohol det är pga kärlek ..  haha jag hänger inte med i svängarna längre. Allt ja gör är tydligen fel..  Men fuck it. Får skylla mig själv, Det är ju mitt endast mitt fel. Vilket det är, Får ta skiten o ta mig ur den också. Vilket jag hade tänkt för jag är en stark människa och en oftast glad tjej, Det ska inte ändras på. Personligen har jag haft sånna skitförhållanden så jag vet inte hur ja ska va i ett förhållande..  Det mest logiska är ju att man är trogen o alltid vid sin älskade's sida right? Men va fan..  Ingen har någon sin gett mig ett sådant fare and square förhållande..  Om det var okej att göra så mot mig, Vrf skulle ja inte göra så? Man får sina bilder om rätt o fel..  Jag vägrar bli den som blir utnyttjad.. ja vägrar vara den som är paranoid..  ja vägrar bli sårad igen..  det är kanske drf jag gör som jag gör. Jag behandlar en helt underbar kille som skit för att själv inte få skiten..   Jag är mina Ex i det nya. Det känns så jävla hemskt att erkänna det för mig själv..  Jag har inte varit medveten om hur mycket jag sårat honom..  Och jag visste inte om att jag var så här förs än igår..  Det är ingen ursäkt eller så alls..  ingen bra iaf..  Men Ja måste skriva av mig. För jag orkar inte mera. Jag vill vara med Robin och Endast robin..       
Men jag får alltid in nya sätt o vara på. För alla vill ha olika... Jag vet inte vad ja ska göra eller hur ja ska agera..  Nu har jag gjort fel och det vet jag. För konsekvenserna är inte o skryta med. Mår as dåligt och jag ångrar mig verkligen... Jag ångrar att jag inte visar hur mycket jag verkligen älskar dig.

Eh, nog med depp talk.. Jag hoppas att alla får en helt fucking awesome midsommar..    :)
Bira o Krubb!!

Kram på ER !

:)

fett dålig uppdatering ja vet, hehe nu e man arbetslös elr arbetssökande kan man säga.. :)..   inte gjort ett skit idag. typ städat hade en kompis här i några timmar.. fett tråkig person -.-  TA åt dig..
Nu lyssnar jag reggae.. och nuuBar facebook som vanligt..  Imorgon kommer Rosanna hit!  Vi ska göra något tror jag men kommer inte på vad det är just nu..    Vill hem till chaplin o spela God of war 3..    ;(  ring mig prutt så ja får spela..   <3




KISSIEFACE

:)

Helloouue..
Idag ska jag hem till Far min o käka lite indonesiskt..  sådär runt 16.00..
Sen blire att åka till Solna förmodligen o hänga lite med Calle..   Sen vet jag inte riktigt vad som sker..   kan hamna lite här o var..   Rosanna lär haka på kvällens bravader också, Tror jag iaf.

Synd att det är så kallt ute idag. Hade tänkt köra på shorts o ett linne.. Men nu blire Chinos o tjocktröja ist :/..
SYND!

Imorgon fyller lill tjejen Freja 4 år så då ska jag iväg på kalas :)..  
Nu ska jag fortsätta fixa mig.            HA DE GÖTT SUP DIG FULL!


kissieface kissieface :*

Snart snart ..

Sitter här o funderar på va FAN ska jag göra efter tisdag?..  antagligen e jag bakis o sover .. men iaf..   Studenten..  e sjuuuuuuuuuukt taggad! äntligen slpper man den där jävla skit skolan. Kommer dock sakna folk..    de e en självklarhet men FAN va skönt de ska bli :D..

Har mössa klänning o skor klart! :)
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR :D



PÖSSS

:D <3

HEJHEJ!!

idag är ja fett med glad.... hade världens mysigaste kväll/natt/morgon..    :) 

ooooo säkerligen blir de mysigt ikväll med :D..    

VILLE BA SÄGA DE .. JA E KLAD! :)  <3

RSS 2.0